Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085

Image

Gezelschapsspellenclub Beginnersgeluk

Gezelschapsspellenclub Beginnersgeluk Mariaburg organiseert elke maand een spellenmiddag in ons wijkcentrum van de Weyngaertplein.

Breng je eigen favoriete gezelschapsspel mee of kies uit het aanbod: Fantasy Realms, Schrödinger’s cats, Terra Mystica, De Taveernen van de Oude Stad, Istanbul, Bullet♥︎, Android: Netrunner, Millennium Blades, Tiny Epic Dungeons, Patchwork, Battle Sheep, Zombie Bus, Illimat, Codenames, Just One, De Kwakzalvers van Kakelenburg, Magic the Gathering, Tiny Epic Defenders, Insider, Flashpoint, The Warp, Chapeau, Dixit, Detective ClubOok, … Maar ook een spelletje kaart of schaak slaan we niet af ;).

Je komt alles te weten via deze link: https://beginnersgeluk.be/