Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085

Nee, den Duits is niet terug. Rommel staat hier voor: Chinesen brocant. Versleten nieuw. Gratis aan halve prijs. En wie goed zoekt, vindt misschien zijn eigen schoonmoeder terug. Geen aankoopverplichting. Gewoon kijken mag.

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 augustus. Eerder inschrijven via mail is niet mogelijk. Inwoners van de rommelmarktstraten kunnen zich 1 week eerder inschrijven. Deze inschrijvingen staan momenteel open. Houd er rekening mee dat het door omstandigheden die buiten onze wil om liggen mogelijk is dat u niet in aanmerking komt voor een plaats voor uw deur. In dat geval kunt u geen gebruik maken van de vervroegde inschrijving. Bij appartementsgebouwen verlenen wij voorrang aan de personen die op het gelijkvloers wonen om een plaats voor de deur te nemen. Het staat u natuurlijk vrij in overleg met uw buren deze plaats te claimen.

Een hele dag feesten vergt veel energie en dus neem je maar beter een stevig ontbijt. De tankprijzen mogen dan wel de pan uitswingen, bij ons kan je je brandstof nog aan schappelijke prijzen krijgen. Inschrijven is verplicht. We bieden pakketten voor volwassenen aan die €10 kosten. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ook pakketten aan €5.

Zonder artiesten geen feest. Ontdek hier de programmatie.

Meer info

We voorzien opnieuw heel wat randanimatie voor jong en oud. Hieronder een greep uit het programma:

  • Doe mee kaart
  • Rommelmarkt
  • Ontbijt, eten en drinken
  • Kinderspeelgoedbeurs
  • Foodtrucks
  • ...