Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085

Openlucht Cinema Mariaburg

Wijkwerking Mariaburg presenteert een nieuw initiatief: Openlucht Cinema!
Gezellig samen naar een boeiende film kijken onder een hemel van sterren...
Uit de 5 aangeboden filmtitels werden er via een poll 2 films democratisch verkozen: "Triangle of Sadness" (een dolle komedie) en "Mamma Mia" (een musical).
Hieronder vind je alle details...

Praktisch

  • “Triangle of Sadness” op zaterdag 31 augustus in de tuin van de B&B Sint-Mariaburg (Schepersveldlei 3, Ekeren)
  • “Mamma Mia” op zaterdag 7 september op de parking van Dienstencentrum Antverpia (Sint-Antoniuslei 95, Brasschaat)

De deuren gaan open om 20u. De vertoning start stipt om 20:30u
Wij zorgen voor drank en snacks aan democratische prijzen.
Er worden stoelen voorzien; dus je zitje is verzekerd 🙂

Een ticket kost in voorverkoop 6€ en kan je via onderstaande link online bestellen.
De avond zelf betaal je aan de kassa 8€.


Filmtitels

Op zaterdag 31/08/2024:

Op zaterdag 31/08/2024: "Triangle of Sadness"

Genre: komedie, drama
Vanaf 12 jaar
Locatie: in de tuin van de B&B Sint-Mariaburg (Schepersveldlei 3, Ekeren)

Zweden. Carl en zijn partner Yaya worden op een luxe cruise uitgenodigd. Door een ongeluk zinkt het jacht en strandt het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie helemaal op zijn kop gezet.

Op zaterdag 07/09/2024:

Op zaterdag 07/09/2024: "Mamma Mia"

Genre: Musical
Alle leeftijden
Locatie: parking van Dienstencentrum Antverpia (Sint-Antoniuslei 95, Brasschaat)

Donna, een onafhankelijke single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om haar pittige dochter Sophie los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en nodigt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren die volgen bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam!

Mede mogelijk gemaakt door deze sponsors

In samenwerking met gemeente Brasschaat en het district Ekeren