Kwis Mariaburgse feesten

Praktisch


Quiz

Jij staat alvast te popelen voor de quiz! We hebben goed nieuws, want de quiz zal dit jaar doorgaan! Meer zelfs, we voorzien 2 locaties (Elcks Thuys en het Wijkcentrum) zodat we meer ploegen kunnen inschrijven.

Inschrijven zal mogelijk zijn vanaf 1 september om middernacht via deze pagina. Er zal dan een link verschijnen naar het inschrijvingsformulier.

Zoals aangegeven zullen we ploegen verdelen over 2 locaties zijnde Elcks Thuys en het Wijkcentrum. Er kunnen in totaal 38 ploegen inschrijven. De eerste 30 ingeschreven ploegen zullen plaatsnemen in Elcks Thuys. De laatste 8 in het Wijkcentrum. De locatie waar uw ploeg verwacht wordt zal enkele dagen van tevoren aan u worden meegedeeld via mail.

Let op: vol = vol, wacht dus niet te lang met inschrijven, want we kunnen maar 38 ploegen een plaats geven.

Praktisch

Zijn er coronamaatregelen?

BELANGRIJK: wij werken met het Covid Safe Ticket. Dit wil zeggen dat je enkel aan de quiz kan deelnemen als je in het bezit van een vaccinatiebewijs, een negatieve PCR-test of bewijs van recente besmetting. Ter plaatsen worden geen testen afgenomen.

Let op. Een mondmasker blijft verplicht voordat de scan werd uitgevoerd. Nadien is een mondmasker niet meer nodig. Uiteraard is iedereen vrij om zijn persoonlijke bescherming te voorzien (mondmasker, ontsmettingsgel, …)

Inschrijven kan via Mariaburgse feesten, vrijdag, op deze pagina.