Hummingbird – UITVERKOCHT

In ons eigenste wijkcentrum ontvangen we Hummingbird. Sofie en Lore zullen de aftrap geven met het voorprogramma. De start van alweer een cultuurrijke avond. Tickets en artiesteninfo lees je hieronder.

Praktisch

Zaterdag 25 maart 2023

20:00 – 23:00 (deuren open vanaf 19:30)

  • 19:30 Deuren open
  • 20:00 Sofie en Lore
  • 21:00 Hummingbird
  • 23:00 Einde

€10 VVK / €12 ADD

Opgelet! Dit evenement is uitverkocht. Er zal ook geen verkoop meer zijn aan de deur.


Filmtitels

Sofie en Lore

Sofie en Lore

Sofie en Lore zijn 2 vriendinnen die elkaar al 15 jaar kennen. Na 5 jaar samen in een vrouwenband spelen, 4 drukke werkjaren en de nodige verhuizen, hebben ze elkaar terug gevonden in deze simpele setting. Het ging al snel van jammen naar het plannen van kleine optredens. Met akoestische begeleiding van gitaar en ukulele proberen ze (voor hen) wat oudere nummers op hun manier te coveren. Sit back, relax and enjoy!

Hummingbird

Hummingbird

Hummingbird, dat zijn Joke Ivens (gitaar, zang & fluit), Karen Vandenbranden (zang), Gert Meulemans van ‘Snakes in Exile’ die het bas-gewijze tapijtje legt en Wim Moons van ‘Brisk’ die hen stevig in het ritme houdt op de bodhrán. Hummingbird brengt meerstemmig ‘liedjes over het leven en de liefde, met de mooie maar ook moeilijkere momenten die daarbij horen.’ Soms ingetogen nummers, daarnaast ook vrolijke up-tempo deuntjes. Een vleugje melancholie is nooit ver weg. Naast vooral eigen nummers, brengen zij ook covers in een eigen jasje, als het ware in een 'hummingbird-verenpak'. In November 2019 kwam de eerste full CD - ‘VRIJ’ uit. Naast nummers in het Engels, wagen zij zich ook aan nummers in hun moedertaal. Er wordt hard gewerkt aan de volgende plaat (zowel CD als VINYL), die volledig Nederlandstalig zal zijn. Deze wordt officieel voorgesteld in de lente 23 maar in Mariaburg krijgen hiervan op 25 maart zeker al wat van te horen.

Mede mogelijk gemaakt door deze sponsors

In samenwerking met gemeente Brasschaat en het district Ekeren