Vrijdag – Quiz

Ook dit jaar vindt de traditionele kwis plaats.  Inschrijven kan je op quiz@staes.org.  Om deel te nemen moet je vrijdag 23 september om 20.00 u in Elcks Thuys, Van de Weyngaertplein in 2180 Ekeren-Mariaburg zijn.

Voor de 30e feesten hebben we iets speciaal te bieden.  De muziekvragen zullen live gespeeld worden door de JB Connection.  Ook tijdens de pauze en achteraf spelen ze nog wat liedjes voor het publiek.

JB connection zijn onstaan in café Hof van ellende.  Ze besloten plezante muziek te spelen om de ellendige sfeer in hun stamkroeg wat op te vrolijken.  Hiervoor werd geput uit het repertoire van de jaren 60 en 70.  De groep bestaat uit 3 stemmen en 3 akoestische instrumenten.  Vrolijkheid, humor en de “close harmonies” zijn de sterke troeven van de ervaren rakkers.

Jimmy Henderickx heeft 22 jaar onnozel gedaan bij Katastroof.  Nadien richtte hij halfzeven doenker op.  Herwig Peeters beschikt over een prachtige hese stem die in deze groep goed tot zijn recht komt.  Bert Van Bortel speelt sinds mensenheugenis is de bluegrassgroep Rawhide en was ook te bewonderen in de Broken circle Bluegrass band, bekend van de bekroonde film.