Image

Wijkwerking Mariaburg zoekt vrijwilligers

Benieuwd hoe jij je steentje kunt bijdragen aan Mariaburg? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. Hieronder zie je de themawerkgroepen en hun contactgegevens. Aarzel niet om hen te contacteren of mail naar info@mariaburg.be voor meer info.

Werkgroep Gazet van het Nieuw Kwartier

Deze werkgroep voert alle aspecten uit voor onze gazet, starten bij de ideeën tot de uiteindelijk bedeling.  Contactpersoon is Ludo Van Bouwel.

Werkgroep Heemkundig Documentatiecentrum

Deze mensen komen in normale omstandigheden wekelijks samen om onze rijke verzameling te beheren.  Contactpersoon is Walter Lauriks.

Werkgroep Mariaburgse feesten

Vanaf maart starten we weer met de voorbereiding van onze feesten. Contactpersoon is Steven De Schepper.

Werkgroep Wijkcentrum

Verhuur, onderhoud, facturatie, planning, … van ons wijkcentrum wordt door dit team geregeld. Contactpersonen zijn Ian Decleer en Elien Verschueren.

Werkgroep Cultuur en communicatie

Organisatie van culturele activiteiten in Mariaburg en de communicatie hiervoor, verruimd met de totale communicatie van de wijkwerking.  Contactpersoon is Steven De Schepper.

Werkgroep Jongeren

Deze nog op te richten werkgroep wil de jongeren in Mariaburg nog verder bereiken. Alle ideeën zijn welkom. Voor meer info richt je tot Ian Decleer.

Werkgroep Wever

Deze werkgroep bestond vroeger al maar is niet meer actief.  Hierbij willen wij dit team dat zich buigt over items als verkeer, gebouwen, ruimtelijke ordening, … in Mariaburg terug opstarten.  Voor meer info richt je tot Wil Fermon.