Na succesrijke ‘Filatelie Sint-Mariaburg’: extra oplage postzegelblaadje beschikbaar

Op 10 juni 2017 werd in de zaal Elcks Thuys en in het zaaltje van de Wijkwerking Mariaburg een regionale competitieve postzegeltentoonstelling gehouden met 45 deelnemers.
Voor deze gelegenheid werd de Post uitgenodigd die voor de voorverkoop van 5 nieuwe postzegelreeksen instond. Voor dit evenement werden 5 speciale dagteken stempels aangemaakt met de vermelding Ekeren. Een speciaal postzegelblaadje met 10 zichten van Mariaburgse villa’s werd aan de bezoekers aangeboden. Dit kende een enorm succes en rond elf uur was deze uitgave reeds volledig uitverkocht.
Vermits vele bezoekers ontgoocheld waren dat ze te laat kwamen om het speciaal blaadje te kopen met de 10 niet zelfklevende zegels van geklasseerde Mariaburgse villa's, 2 interbellum villa's, het stoomtreintje en het gebouw Antverpia - kostprijs 20 euro - heeft de Wijkwerking Mariaburg besloten om een bijkomend aantal luxevellen te laten drukken bij bpost.
Deze worden tegen 20 euro te koop aangeboden, Men kan vooraf een exemplaar reserveren via wijkcentrum.mariaburg@telenet.be.