Image

Mariaburgse Feesten, hoe staan we er voor?

Het is velen niet ontgaan. De info die we aanbieden over de Mariaburgse Feesten is nog redelijk schaars. De extreem uitgebreide protocollen die de regering ons ter beschikking stelt maken het ons dan ook ├ęcht niet gemakkelijk. Mede met de snelle veranderingen die zich voordoen (zowel in de cijfers als in de maatregelen) moeten we over elke stap die we nemen niet 2 maar wel 3 keer nadenken. Intussen worden we overstelpt met vragen van enthousiaste buurtbewoners die willen weten hoe hun dorpsfeest er dit jaar zal uitzien. Daarom geven we in dit artikel een overzicht van hoe we er nu voor staan. Vanaf 20 augustus verwachten we een definitief programma te kunnen samenstellen.

Quiz

De inschrijvingen voor de quiz staan op dit moment nog niet open. We bekijken nog onder welk protocol de quiz zal vallen (horeca/evenement) alvorens we kunnen bepalen hoeveel inschrijvingen we kunnen aanvaarden. Van zodra er meer info bekend is zal hierover een nieuw nieuwsartikel verschijnen.

Rommelmarkt

De inschrijvingen voor de rommelmarkt blijven (voorlopig) open staan. Betalingen hiervoor worden best zo snel mogelijk na ontvangst van de bevestigingsmail uitgevoerd. Indien we de rommelmarkt zouden moeten annuleren o.w.v. corona wordt het betaalde bedrag uiteraard integraal teruggestort. Een bevestigingsmail zou iets langer op zich kunnen wachten, hiervoor reken je best op een week.

Noot: de kinderspeelgoedbeurs op de speelplaats van VBSM wordt niet door de wijkwerking, maar door de school zelf georganiseerd. Gelieve hen hierover te contacteren voor meer info.

Optredens

Alle artiesten liggen vast onder voorbehoud van de coronasituatie. Deze kan je intussen bekijken op deze pagina.

Zit je met een vraag?

Blijf ons gerust mailen. Al onze mailboxen zijn nu voorzien van een automatisch antwoord waarin de meest gestelde vragen worden behandeld. We willen je dus vragen om eerst hierin een antwoord te zoeken en niet te wachten op een reactie. Wordt jouw vraag niet via onze website beantwoord, dan mag je alsnog een spoedige reactie van ons verwachten.

Vond je in dit artikel geen antwoord op je vraag? Je kunt ook steeds hier terecht.