Zoek-mee-wandeling

Fijn dat je hebt deelgenomen aan onze wandeling!

Tot en met zondag 15 november kon je deelnemen aan onze zoek-mee-wandelwedstrijd. Op deze pagina vind je de uitslag van de wandelquiz alsook de oplossingen op de gestelde vragen.

Iedere deelnemer zal persoonlijk verwittigd worden van zijn bekomen rangschikking en zijn bekomen aandenken.

Helaas stuurt COVID-19 nog steeds alles in de war en kan op dit ogenblik uw aandenken aan deze wandeling nog niet overhandigd worden. Tot nader order zijn wij nog altijd verplicht te sluiten (ook voor Wijkwerking Mariaburg) voor welke activiteit dan ook. Als we een datum kunnen vastpinnen in 2021 – hopelijk zo spoedig mogelijk – zal hiervoor terug persoonlijk contact opgenomen worden. Wijkwerking Mariaburg dankt iedere deelnemer voor het begrip voor deze genomen beslissing. 

Formulieren kunnen niet meer binnengebracht worden, maar de wandeling laten we wel ter beschikking voor wie hem (nog eens) wil doen. Aan de hand van de oplossingen kan je nadien zelf je antwoorden verbeteren.

[Respecteer tijdens het wandelen steeds de geldende corona-maatregelen. Het wandelen van deze route is op eigen risico. Wijkwerking Mariaburg vzw kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele besmettingen of ongelukken.]

Alles wat je nodig hebt om offline te navigeren

Download alles wat je nodig hebt via deze knoppen.

Liever digitaal navigeren? Dat kan!

Hoe werkt het?

Je werkt vanop je smartphone?

Open de site op je smartphone en klik rechts bovenaan op het vergrooticoontje op de map. Google Maps zal automatisch openen waarna je kunt in en uitzoomen om de map, je eigen locatie of de checkpunten beter weer te geven. Je bent klaar om van start te gaan!

Je werkt vanop je computer?

De snelste manier is het scannen van deze QR-code:

Lukt dit niet? Doe dit dan als volgt:

 1. Zorg dat je ingelogd bent bij Google. Dit doe je zo. [Heb je nog geen account, dan zal je er (tijdelijk) een moeten aanmaken om gebruik te kunnen maken van de online map of met de papieren versie werken.]
 2. Klik nadien op het sterretje dat naast de naam [ZOEK-MEE-WANDELING] van de map staat.
 3. Open nu de app van Google Maps op je smartphone.
 4. Zorg dat je op je smartphone aangemeld bent bij hetzelfde account als zonet.
 5. Kies onderaan voor Opgeslagen.
 6. Scroll vervolgens naar onder en kies Kaarten.
 7. Kies de kaart met als titel ZOEK-MEE-WANDELING.
 8. Je ziet nu de looproute en tussenstops. Voor een beter overzicht kan je in of uitzoemen.
 9. Start bij de groene bol aan de ingang van de kerk.
 10. Volg nu de rode lijn naar checkpunt 1.
 11. Klik op het checkpunt om de bijhorende vraag en uitleg te lezen. Er staat ook steeds een wegbeschrijving naar het volgende checkpunt. Vul het antwoord op de vraag in op het antwoordformulier dat je hier kunt downloaden. [Er werd ook een versie toegevoegd aan de Gazet van het Nieuw Kwartier.]
 12. Herhaal stappen 10 en 11 tot aan het einde van de route. Deponeer aan het einde van de route je antwoordformulier in de brievenbus van Wijkcentrum Mariaburg, Van de Weyngaertplein 38, 2180 Ekeren.

Oplossingen

Formulieren insturen kan niet meer, maar je kunt wel zelf je vragenlijst verbeteren aan de hand van deze oplossingen. Klik op de knoppen om de downloads te starten.

Uitslag

Ontdek hier de rangschikking van alle deelnemers.

Prijzen en sponsors

De samenstelling van het prijzenpakket is zeer divers en er is voor elk wat wils, zowel kinderen als volwassenen. Wat de samenstelling is van dit pakket, dat houden wij nog even als verrassing. Wel kunnen we al vertellen dat alle 118 deelnemers iets zullen krijgen.

Wijkwerking Mariaburg VZW dankt in het bijzonder al hun sponsors die bijgedragen hebben tot de samenstelling van dit pakket. Hoorcentrum Jolien, Hugo Van der Schoepen, Eric De Winter, Parfumerie Simonne, Kopi Kofi, ‘t Kadooke, De Wingerdstok, Wasserij Ideale, Het Perkament (met o.a een nieuw ontworpen kaartenspel dat nog niet te koop is in de winkel), Toerisme Brasschaat, Argenta Mariaburg en Wereldwinkel Ekeren (OXFAM). We kunnen ook beroep doen op een anonieme gift.

Wijkwerkwerking Mariaburg VZW vult het prijzenpakket aan tot een rond getal. Het Heemkundig Documentatiecentrum van Wijkwerking Mariaburg VZW schenkt ook nog een extra prijs aan iedere deelnemer die zijn formulier binnenlevert.