Zaterdag 29 september 2018 (19:00 - 23:00)

Programmatie

 • 19:00: DJ
 • 19:30: Koen Lieckens & The HITmachine
 • 21:00: DJ
 • 21:30: The Joo Joo Eyeballs
 • 23:00: Einde

Kinderanimatie

19:00 – 21:00

Net zoals vorig jaar wordt ook dit jaar kinderanimatie voorzien.

Meer info hierover vindt u onderaan deze pagina.

Koen Liekens & The HITmachine

De aftrap van een weekend vol ambiance wordt gegeven door niemand minder dan Koen Lieckens & the HITmachine!

Koen studeerde af aan het conservatorium in Rotterdam in 1995. Daarna studeerde hij nog bij Billy Hart in New York. Hij had zijn eigen trio met Ben Sluis en Piet Verbist en was ook actief als drummer bij andere acts in de jazzscene.

Tijdens en na zijn studie trad hij op met o.a. Bob Brookmeyer, Dick de Graaf, Rob van Kreefeld, Joe Pass, François Descamps en High Voltage.

De vocal, als zijnde het meest fysieke instrument, trok hem terug naar de popmuziek. Gedurende vele jaren speelde hij drums bij o.a. K’s Choice, Venus in Flames, Woodface en Lalalover. Hij deed in die periode ook nog gastoptredens met o.a. Anouk, Sheryl Crow, Skin, Toots Thielemans, Hooverphonic en Yevgueni.

Ondertussen geeft hij les aan de! Kunsthumaniora te Antwerpen en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten; Rockacademie in Tilburg.

Sinds enige tijd is hij eindelijk begonnen aan wat al jaren in zijn hoofd zat, maar wegens gebrek aan tijd nooit werd gerealiseerd, namelijk zijn eigen band. Samen met Ewout Pierreux, Tom Van Dyck en Herwig Scheck brengt Koen een repertoire van elektrische jazz met eigen werk en new standards dat genietbaar is voor zowel jazzkenners als leken in het genre.

Kortom, een optreden om niet te missen en het begin van een prachtige Mariaburgse feesten 2018!

Wie ons niet op ons woord gelooft kan alvast de opnames gemaakt tijdens de eerste concertreeks van de band beluisteren via deze link. Deze zijn ook terug te vinden op alle streaming media.

The Joo Joo Eyeballs

In het prille begin bundelden vier jonge gasten de krachten en begonnen met het spelen van blues, rock en pop covers. Na verloop van tijd was het echter tijd voor iets nieuws. Ze schreven zelf enkele nummers en trokken hiermee naar Kamp Noord 2015. Ze wisten te overtuigen want de finale bleef niet uit. In 2017 gingen ze in diezelfde wedstrijd zelfs naar huis met de publieksprijs.

The Joo Joo Eyeballs bestaat voor 3/4 uit Gooreindse muzikanten, maar bassist Jim Nauwelaerts is geboren en getogen Mariaburger. Ze ontmoetten elkaar op de middelbare school en zijn ondertussen een 5-tal jaar bezig. De verfrissende mix van funky-blues-rock maakt dat een breed publiek kan genieten van hun muziek.

Verwacht u aan een portie sterke songs, flitsende gitaarlijnen en een goeie dosis rock ’n roll. Kortom, zo’n band waarvan je later met trots kunt zeggen: ‘Die heb ik nog in hun jonge jaren bezig gezien!’

Kinderanimatie (19:00 - 21:00)

Het is pas echt genieten van de optredens wanneer je weet dat je kinderen in goede handen zijn. Daarom voorziet Scouts Mariaburg ook dit jaar  kinderanimatie op de speelplaats van de VBSM.

Praktisch:

 • Waar?
  • Speelplaats Vrije Basisschool Sint-Mariaburg (VBSM)
 • Wanneer?
  • Zaterdag 29 september van 19:00 tot 21:00
 • Voorwaarden
  • Deelname is gratis.
  • Vooraf inschrijven is niet nodig.
  • Kinderen onder de 12 jaar dienen te worden gebracht én opgehaald door hun ouders/voogd. Hierbij vragen we om de naam en gsm-nummer van 1 van beide ouders/voogd te noteren op een aanwezigheidslijst. Kinderen die op de lijst staan mogen het plein niet verlaten zonder hun ouders/voogd. Kinderen ouder dan 12 jaar en/of kinderen die niet op de lijst staan vallen niet onder toezicht en kunnen het plein altijd verlaten.
  • Deelname is steeds op eigen risico.