Vrijdag 28 september 2018 (20:00 - 23:00)

Quiz (20:00 - 23:00)

VOLZET

Houd de media in de gaten en schaaf je algemene kennis nog wat bij met een encyclopedie, want de enige echte Mariaburg quiz komt er weer aan! Een quiz waar deelnemen belangrijker is dan winnen en waar sfeer en gezelligheid centraal staat.

Met een zeer gevarieerd vragenpakket, samengesteld door niemand minder dan Tom De Rydt, richt deze quiz zich op een breed publiek. Ervaren of beginner, jong of oud? Iedereen is zeer welkom!

Zoals elk jaar gaat de quiz door in Elcks Thuys. We gaan van start om 20u en het einde is voorzien om 23u. Elke ploeg mag maximum uit 6 personen bestaan, zo kunnen we er 30 plaats geven, tijdig inschrijven is dus de boodschap.

Dit doe je via mail: quiz@mariaburg.be.  Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 EURO,  je kan dit storten op de rekening van de VZW Wijkwerking Mariaburg met nummer BE14 9731 4041 2483 met vermelding “QUIZ Mariaburgse feesten”.

Veel quizplezier gewenst!

 

Opgelet: de quiz is volzet. Inschrijven heeft geen zin meer. We hopen je volgend jaar terug te zien of de komende dagen tijdens de Mariaburgse Feesten!

Pino Cola (19:30 - 23:30)

Kinderfuif georganiseerd door Scouts Mariaburg

Gelijktijdig met de quiz organiseert Scouts Mariaburg de eerste editie van haar nieuwe kinderfuif: Pino Cola!

Pino Cola is het jongere broertje van Pino Colada, een ondertussen onder de jeugd zeer gekende fuif die jaarlijks plaatsvindt in Muisbroek.

Voor Pino Cola zakken ze niet verder af dan hun eigen scoutslokaal, dat gelegen is achter Elcks Thuys. Pino Cola omvat meer dan enkel fuiven: er is ook tal van animatie voorzien. Aanwezigen krijgen ook een stempelkaart die ze nadien kunnen inleveren. Hiermee maken ze kans op een prijs!

Voor ouders is er voor en na de fuif een infostand voorzien waar ook kan worden ingeschreven voor een lidmaatschap bij Scouts Mariaburg, maar dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Er wordt geen alcohol geschonken en de minimumleeftijd is 10 jaar. Inkom is volledig gratis en drankjes en versnaperingen worden aan zeer goedkope prijzen aangeboden (van €0,50 tot €1,50). Op voorhand reserveren is niet nodig, alle kinderen zijn gedurende de hele avond welkom!