Rommelmarkt


Oh oooh

De tijd heeft ons ingehaald. Aandachtige buurtbewoners hebben ons erop gewezen dat we een deadline hebben gemist. We stellen alles in het werk om bewoners van de rommelmarktstraten vandaag nog een briefje in de bus te bezorgen met extra uitleg. We zullen de voorrang op inschrijving als bewoner dan ook met 1 week verlengen. Dit doet verder niets aan de inschrijvingen voor niet-bewoners. Zij kunnen inschrijven vanaf 1 augustus om middernacht, maar dienen dus voorrang te verlenen aan bewoners van de rommelmarktstraten.


 

Deze rommelmarkt blaast je oude spullen nieuw leven in! Vanaf 9u ben je welkom om te komen snuisteren. Een eigen stand op de rommelmarkt? Lees dan snel hieronder verder!


Inschrijving

Inschrijven is op dit moment enkel mogelijk voor bewoners van de rommelmarktstraten.

De inschrijvingen verlopen online. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 augustus om middernacht. Een link naar het inschrijfplatform zal dan hierboven verschijnen. Plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is dus de boodschap.

Let op! We willen iedereen een eerlijke kans geven op een staanplaats, daarom zullen reservaties per mail niet worden aanvaard. Bewoners van straten die vermeld staan bij "locatie" (zie onder) krijgen voorrang voor één staanplaats t.h.v. hun woonst. Meer info hierover leest u ook bij "locatie" (zie onder).


Prijs

Een stand is minimum 4 meter groot en kost u 16 euro. Per bijkomende meter betaalt u 4 euro extra. Het rekeningnummer waarop dit bedrag gestort dient te worden ontvangt u in uw mailbox na inschrijving.


Locatie

De rommelmarkt is gelegen in volgende straten:

  • Leo Vermandellei
  • Leopoldlei
  • Van de Weyngaertlei
  • Van de Weyngaertplein

Inwoners van deze straten krijgen voorrang voor één staanplaats t.h.v. hun woonst. Om van dit privilege te kunnen genieten dient u zich in te schrijven tussen maandag 26 juli en zondag 8 augustus. Vanaf 1 augustus worden de inschrijvingen openbaar gemaakt en kunnen we geen garantie meer bieden op een plaats voor uw deur.

Let op! We doen ons uiterste best u een staanplaats voor uw deur te kunnen aanbieden. Soms is het in praktijk niet mogelijk dit tot op de meter te kunnen garanderen. We stellen wel alles in het werk om uw gekozen locatie zo dicht mogelijk te benaderen. We rekenen op uw begrip.


Opstelling

De opstelling van de rommelmarkt begint om 6 uur. Instructies over waar en wanneer u zich dient aan te melden ontvangt u in uw mailbox na inschrijving.


Waar blijft mijn bevestigingsmail?

U mag van ons binnen de 3 dagen na inschrijving een bevestigingsmail verwachten. Indien dit wegens omstandigheden toch langer zou duren, brengen we u hiervan op de hoogte. Toch niets ontvangen? Kijk dan even dit na:

  • Check uw spamfolder. Misschien is onze bevestiging daar beland?
  • Kreeg u, net na de inschrijving, een overzicht van uw bestelling per mail? Zo niet, dan schrijft u zich best opnieuw in.

Brengt ook dit geen oplossing, dan ligt de fout hoogstwaarschijnlijk bij ons! Laat het ons weten op rommelmarkt@mariaburg.be of bel naar 0499351663.