09:00 u: Rejoice en ChoriX

Rejoice is een jeugdkoor dat meer is dan alleen een groep jongeren die samen zingen.

Jongeren die samen concerten en projecten uitwerken, nummers die door de leden zelf gekozen, geschreven en gearrangeerd worden, leden die mee het bestuur van het koor vormen, het gebeurt allemaal in Rejoice.

Naast deze bijzondere manier van werken, is het ook gewoon een geweldige en hechte vriendengroep waarin iedereen volledig zichzelf mag zijn. Wanneer je in aanraking komt met dit jeugdkoor, wil je er nooit meer weg! Iedereen die graag zingt is welkom vanaf de leeftijd van 12 jaar.

ChoriX is een nieuw koor in Ekeren voor jongvolwassenen vanaf 22 jaar, dat aan ieder die wil zingen hiertoe de kans wil geven. Het repertoire bestaat uit een mix van klassieke koorstukken en moderne nummers. ChoriX wordt draaiende gehouden door de koorleden zelf, die een hechte, enthousiaste, gedreven vriendengroep vormen. Muziek is wat ChoriX samenbrengt, maar er is ook oog voor ieders eigen talenten!

Vermits verschillende zangers en zangeressen uit Mariaburg afkomstig zijn is een passage langs onze feesten een logisch gegeven.