Paris Texas

Paris Texas is een vijfkoppige band rond songsmid Gerrit Hüppertz. De inspiratie voor zijn gebalde nummers vond hij in de vele roadtrips door het Zuiden van de USA.  De muziek is doorspekt van al het lekkers dat die Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over de traditionele bluegrass tot countrymuziek. Steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie.

Live wordt hij bijgestaan door doorgewinterde muzikanten die hun sporen eerder verdienden in de akoestische muziek. Met een steady goove, hot picking en verfijnde samenzang probeert de band de songs naar een hoger niveau te tillen.

Gerrit woont in Kapellen, maar werkt al een decennium in de Openluchtopvoeding in Brasschaat. Hij begeleidt daar onder meer de Vreemde Vogels, een band met leden met een handicap.

Maarten Michielsen, die instaat voor zang & contrabas, is sinds een jaar of 5 fiere burger van Ekeren. Zijn liefde voor het pittoreske Mariaburg steekt hij niet achter stoelen of banken. Zo liet hij ons al weten dat hij een toekomstige verhuis naar Mariaburg niet uitsluit.

Gerrit en Maarten worden bijgestaan door 3 muzikanten die niet meteen een link hebben met Mariaburg, maar die er niet voor terugdeinzen het op zijn grondvesten te doen daveren. We hebben het dan over Dave Crockaerts/zang & gitaar, Dirk Peeraer/zang & dobro en Jan Michielsen/mandoline.

Wij zijn klaar voor Paris Texas, maar zijn zij klaar voor ons?