Ontbijt, eten en drinken

Vorig jaar vergeten inschrijven voor het ontbijt? Dan hebben we dit jaar goed nieuws voor u! Inschrijven is namelijk niet nodig, er wordt voor iedereen een lekker ontbijt voorzien. Spek en ei, een broodje kaas of hesp en koffie, thee of fruitsap aan een prikje. Een prachtig klassiek piano-optreden van Simon de Paepe en Seie Goris krijgt u er gratis bij!

Doorheen de dag zullen verschillende foodtrucks culinaire verwennerijen serveren. Aan de bar is drank te verkrijgen.

Ook op zaterdag kunt u genieten van een heerlijke hamburger, aangeboden door Scouts Mariaburg.

Simon De Paepe en Seie Goris

Seie Goris werd geboren in Wachtebeke en begon op twaalfjarige leeftijd te zingen. Na eerst drie jaar les te hebben gehad in de plaatselijke academie, werd ze aangenomen in het Muda waar ze haar KSO opleiding volgde. Na drie jaar daar te hebben gestudeerd, vervolgde ze haar studie klassieke zang in het Koninklijk Conservatorium Antwerpen bij Anne Cambier. Daar vangt ze in September haar laatste Master aan.
Gedurende haar studie speelde Seie mee in verscheidene voorstellingen van Muziektheater Transparant en zong ze enkele rollen in de operascènes bij Benoît de Leersnyder zoals Amor in l’Incoronazione Di Poppea en Euridice in Orfeo ed Euridice.

Simon is student piano aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en koos voor de masteropleiding Begeleiding en Coaching. Zijn docenten zijn Levente en Nikolaas Kende. Daarnaast volgt hij liedklas bij Jozef De Beenhouwer en Lucienne Van Deyck samen met sopraan Seie Goris en mezzo Jenny Selander. Als pianist volgde hij reeds masterclasses bij Pascale Sigrist, Roger Vignoles, Jan Philip Schulze en Christian Zacharias. Verder studeert hij koordirectie bij Luc Anthonis. Sinds maart 2016 is hij dirigent van het koninklijk harmonieorkest “Door Eigen Kracht”. In 2017 startte hij met het dameskoor "Voix Célestes" in Kapellen. Hij is tevens dirigent van “Con Spirito”, een symfonisch orkest dat bestaat uit studenten en alumni van verschillende conservatoria. In de zomer van 2017 nam hij deel aan de “Kurt Thomas cursus” in Utrecht voor koordirectie. Later die zomer volgde hij een cursus orkestdirectie aan het Mozarteum in Salzburg bij Prof. Bruno Weil.

Samen brengen zij een klassiek piano-optreden met af en toe zang.