Mariaburgse Feesten 2021

34e editie op 24 en 26 september 2021

Na een jaar vol ellende is er eindelijk weer perspectief. We zijn dan ook blij dat we kunnen aankondigen dat wij volop bezig zijn met de voorbereiding voor de Mariaburgse Feesten!

Stapsgewijs zullen we via deze pagina meer info geven over deze 34ste editie. We dromen van een feest waarbij we zo min mogelijk beperkt zijn door coronamaatregelen, maar blijven wel realistisch. Op dit moment onderzoeken we wat de aangekondigde versoepelingen voor ons betekenen.

Kijk intussen rustig rond en droom alvast weg van een zorgeloze zomer. Zo tellen we samen af naar een zonnige editie van het beste dorpsfeest dat er bestaat!

Programma

Eerdere edities in beeld

Zelf een leuke foto gemaakt die je graag op onze website ziet verschijnen? Dat kan! Bezorg ons al je zelfgemaakte foto's opĀ foto@mariaburg.be. Zie je een foto van jezelf die je liever niet op het internet ziet? Laat het ons weten op bovenstaand adres!

Gazet

Volgt binnenkort.

Flyeren is verboden!

Onze organisatie bestaat uit een beperkt team aan vrijwilligers. Allen overdag aan het werken en 's avonds... ook, aan de voorbereidingen voor de Mariaburgse feesten.

Tijdens het weekend van de Mariaburgse feesten zelf is dat niet anders. Een heel weekend werken vergt veel energie. De opruim nadien nog veel meer!

Daarom staan we het niet toe aan organisaties, politieke partijen en anderen om flyers uit te delen op het terrein van de Mariaburgse feesten. Heel wat mensen gooien deze op de grond wat het opruimwerk doet toenemen.

We rekenen op ieders begrip en danken bij voorbaat.

De overkapping

Dankzij deze sponsors staat u ook tijdens de 34ste editie droog:

In samenwerking met:

Er is nog geen gazet geupload voor deze editie van de Mariaburgse Feesten.