OPGELET!!! Parkeren is dit jaar niet mogelijk op de parking van Delhaize. Gelieve er rekening mee te houden dat parkeermogelijkheden beperkt zijn. Kom bij voorkeur met de fiets of te voet!

De Mariaburgse feesten

33ste Mariaburgse feesten 27 en 29 september 2019

 

“Vandaag trekt de bewolking van de voorbije dagen weg en wordt het droog met hoge temperaturen, lokaal zelfs tot 25 graden.” Dit zou zo maar even het weerbericht op zondag 29 september 2019 kunnen zijn, want dan vieren we de 33ste Mariaburgse feesten!

Dat zomers weer en de Mariaburgse feesten een volmaakt huwelijk is hoeven we niemand meer te vertellen. Dat onze korte broeken, rokken, zonnebrillen, marcellekes, … nu al klaar liggen is meer regel dan uitzondering. Om het ongeduld van de gemiddelde Mariaburger nog wat aan te wakkeren geven we jullie alvast een vooruitblik op editie 2019.

Mariaburg Quiz

Beginnen doen we op vrijdag met de enige echte Mariaburg Quiz. Tom de Rydt stelt opnieuw onze kennis op de proef als quizmaster. Hij slaagt er telkens in de vragen zodanig op te stellen dat zowel ervaren als onervaren deelnemers plezier beleven aan deze avond. Meer info en inschrijving is hier terug te vinden.

Geen zaterdagavond

Met de 33ste editie nemen we afscheid van zaterdagavond. Met het huidige Mariaburgse feesten team hebben we de limiet bereikt. Alleszins hopen we dat teleurstelling bij sommigen plaats maakt voor goesting om mee de schouders onder zaterdagavond (en bij uitbereiding de organisatie van de Mariaburgse feesten) te zetten, want we zijn nog op zoek naar nieuwe leden! Wie hier graag meer info over wil kan een mail sturen naar info@mariaburg.be of iemand van het team aanspreken tijdens de feesten.

Zondag

Zondag voorzien we weer een dag vol ambiance. Gaande van de rommelmarkt en de kinderspeelgoedbeurs tot de vele randanimatie, foodtrucks en optredens. Zonder in detail te treden geven we jullie alvast een kort overzicht van het zondag-gebeuren.

We beginnen vroeg in de ochtend met het ontbijt op het plein. Inschrijven is niet nodig! Tijdens het ontbijt is een optreden voorzien speciaal voor kinderen.

Aansluitend opent de rommelmarkt. Standhouders dienen zich dit jaar online in te schrijven. De inschrijvingen gaan open vanaf donderdag 1 augustus om middernacht. Plaatsen zijn beperkt en kunnen niet worden gereserveerd. Tijdig inschrijven is dus de boodschap want volzet is volzet! Vragen over de rommelmarkt kunnen gesteld worden via rommelmarkt@mariaburg.be.

Mariaburgs talent zet het podium in vuur en vlam! Notre-Dame-taferelen zullen we te allen tijde zien te vermijden, maar dat het vonken gaat geven staat buiten kijf. Big Band geeft de aftrap, gevolgd door REY, Blue heatkens, Handkerchief en als top of the bill Club local. Hun biografieën kunnen volledig worden geraadpleegd door op hun naam te klikken.

Volg de Mariaburgse Feesten hier op de voet. Ook via facebook houden we u op de hoogte.

Wij kijken er alvast naar uit en hopen van jullie hetzelfde!

Heel graag tot dan!

Programma

Zelf een leuke foto gemaakt die je graag op onze website ziet verschijnen? Dat kan!

Bezorg ons al je zelfgemaakte foto's op foto@mariaburg.be.

Zie je een foto van jezelf die je liever niet op het internet ziet? Laat het ons weten op bovenstaand adres!

Gazet

Er is nog geen gazet geupload voor deze editie van de Mariaburgse Feesten.In samenwerking met:

Dankzij deze sponsors staat u droog: