De Mariaburgse feesten

29e Mariaburgse feesten 25-26-27 september

Terwijl onze vrienden van de wijkwerking in de picture staan met hun 30-jarig bestaan, moeten wij nog een jaartje wachten voor deze mijlpaal.  De Mariaburgse feesten zijn immers aan hun 29e editie toe.

Een aantal ingrediënten kent U ongetwijfeld van de vorige edities.  Zo zijn de rommelmarkt, de quiz, optredens, scoutsactiviteiten, kinderspeelgoedbeurs, kraampjes, doe-mee kaart en de gekende eet- en drank mogelijkheden ook dit jaar aanwezig.  Dit alles biedt een bekend kader voor de gewaardeerde gezelligheid tijdens de feesten.

U zult al gemerkt hebben dat we elk jaar iets extra brengen op de feesten.  Wat startte als spek met eieren en waar we vorig jaar een eerste live act toevoegden, krijgt nu een volle plaats op de feesten.  Dit jaar kan U vanaf 9.00 u ontbijten op het plein.  Muzikaal kan U van een prachtig concert van Finches genieten.  Wat ooit startte als 3 muziek studerende zusjes in Muziekacademie Ekeren en later bekend werd als “de zusjes Vinken” in “The Voice”, heeft nu een stevige reputatie verworven.  Meer nieuws over deze groep die bij ons een akoestische set komt verzorgen vindt U verder in dit boekje.  Ook hoe kunt inschrijven voor het ontbijt vindt U verder in deze uitgave.

Nog een nieuw aspect is de cava bar.  In samenwerking met de Wingerdstok bieden wij lekkere cava aan.  Meer hierover kan U ook verder in dit krantje lezen.

Wij zijn trots U dit evenement weer te kunnen aanbieden door de samenwerking met de talrijke verengingen, de handelaars die ons steunen, district Ekeren en gemeente Brasschaat, de losse medewerkers, wijkwerking Mariaburg en last but nog least het organiserend comité.  Veel dank aan allen die een rol spelen in het welslagen van deze fantastische dag.

We hopen U talrijk te mogen ontmoeten op onze Mariaburgse hoogdag.  Tot dan en de groeten van ons allemaal.  Het goede weer is alvast besteld.

Progamma 29e Mariaburgse feesten

 

Vrijdag 20 u, Mariaburg Quizt

 

Zondag: Mariaburgse feesten

8.00 u: Rommelmarkt

9.00 u: Ontbijt met Finches

 

Muziek op het plein met:

11.30 u: Big band Ekeren

13:00 u: Muziekacademie Ekeren met Solex en Wooden Breeze

14:30 u: Joo Joo Eyeballs

16:15 u: Stormy Monday

18:00 u: Bottle of Moonshine

 

12.00 u: Speelgoedbeurs.  Inschrijven via directie@vbsm.be

 

Doorlopend: Sjorring door scouts, kraampjes, kinderanimatie, lange mat door dans- en turnkring Antverpia, variaties hamburgers, frieten, pannenkoeken, wafels, ……..

 

 

Gazet

Er is nog geen gazet geupload voor deze editie van de Mariaburgse Feesten.In samenwerking met: