Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De $l10n parameter moet een array zijn. Om eigen gegevens te gebruiken in scripts, gebruik dan in de plaats de wp_add_inline_script() functie. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /customers/7/d/7/mariaburg.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085

Blankspot, een jonge en getalenteerde blues- en rockband.De vier muzikanten van Blankspot hebben hun passie voor muziek samengebracht en zijn erin geslaagd om met overvloed van energie een unieke sound te creëren. En dat doen ze met zowel eigen werk als met covers van o.a. Kaleo en Greta Van Fleet

Met drie broers die niet enkel hun bloed delen, maar ook een sterke muzikale connectie, maken ze samen met hun  goede vriend van ieder optreden een onvergetelijk moment.De oudste broer Jarne, is de drummer van de band. Zijn drumwerk geeft de nummers van Blankspot een dynamische en krachtige drive. Daarnaast voegt hij samen met Rune meerstemmigheid toe aan de band.De middelste broer Rune, speelt leadgitaar. Zijn spel is zowel melodieus als expressief, waardoor hij de nummers van de band naar een hoger niveau tilt.Dan hebben we Diede, de jongste broer, die verantwoordelijk is voor de basgitaar. Zijn baslijnen geven de nummers een solide basis en zorgen voor een onweerstaanbare groove.Ten slotte hebben we Thibaut die de rol van zanger/gitarist op zich neemt. Zijn soulvolle stem past perfect bij de blues- en rockstijl van de band. Hij brengt emotie en passie over in elk nummer en doet dit met de nodige energie.Deze frontman spreekt elk publiek aan.

Samen vormen deze muzikanten Blankspot, een band die de traditionele elementen van blues en rock combineert met hun eigen unieke stijl en nummers. Ze zijn vastbesloten om hun passie te blijven volgen en hun muziek met zoveel mogelijk mensen te delen.

Je kan hen ook kennen van optredens op o.a. Zomeravonden (Hoevenen), Kamp Noord (waar ze de publieksprijs wonnen), Marktkafee (Kalmthout), Festival JC Avalon (Gavere), Levensloop (Schoten), Polderkot (Zandvliet), Westies (Gent), Zware bierenavond (Achterbroek), … waar ze hun talenten al hebben mogen laten horen.