Op zondag 15 december vindt de jaarlijkse Kerstmarkt voor het goede doel ‘Mariefonds' plaats op het Van de Weyngaertplein. Samen met vrijwilligers organiseerde Wijkwerking Mariaburg hiervoor enkele ateliers.

Kinderen vanaf 6 jaar en jongeren tot 18 jaar hebben de afgelopen maanden mee hun schouders gezet onder dit mooie project. Met veel liefde en creativiteit werden allerlei knutselwerkjes gemaakt. Aan de hand van hun eigen ontwerpen maakten ze coole magneten, retro plantenhangers, originele bladwijzers, servies gepimpt met keramiek transfers en nog veel meer.

Maar wel opletten: "Wijkwerking Mariaburg staat niet zelf op het Van de Weyngaertplein waar de jaarlijkse Kerstmarkt Mariefonds plaatsvindt, maar wel in het Wijkcentrum Mariaburg, Van de Weyngaertplein 38, 2180 Ekeren." Vanaf de Kerstmarkt zal de route naar het Wijkcentrum Mariaburg geaccentueerd worden via signalisatiepijlen.

Het Wijkcentrum zelf zal aandacht trekken via affiches, gekleurde spots, rode loper en vaandels. Op regelmatige tijdstippen zal ook omgeroepen worden dat deze ateliers kunnen bezocht worden en dat daar al de unieke kunstwerkjes kunnen aangeschaft worden voor het goede doel ‘Mariefonds‘.

Het Wijkcentrum Mariaburg was een ideale locatie om afgelopen maanden jongeren ruimte te bieden om deze unieke knutselwerkjes onder leiding van een aantal vrijwilligers te maken voor het goede doel ‘Mariefonds’.