Het is weer tijd om leuke muziek in ons uniek kader van het wijkcentrum te brengen.  Daarom kunnen jullie genieten van 2 unieke projecten in een besloten en gezellig kader.

Voor de pauze kunnen jullie luisteren naar Dirk De Schepper:

Dirk De Schepper is een singer-songwriter uit Berchem (met roots in Ekeren) die met zijn eigenzinnige repertoire soms aan Neil Young, maar vooral helemaal aan Dirk doet denken. Zijn liedjes komen recht uit zijn hart en gaan over de liefde - wat dacht je - maar ook over afscheid, familie, passies en dromen. Hij begeleidt zichzelf op akoestische gitaar met de rauwe intensiteit en af en toe de scheve noot die we van hem gewend zijn. Verwacht geen uitgesponnen virtuoze solo's of subtiele dichterlijke hoogstandjes. Wel rechttoe rechtaan-folk met eerlijke teksten en soms warme, soms dwarse gitaarakkoorden.

Na de pauze is er Snow on the Roof.  Deze groep stond op het podium bij de laatste Mariaburgse feesten.  Het leek ons ook leuk van hen te genieten in een besloten kader:

In de eerste jaren van de Mariaburgse feesten, toen nog in zaal Elcks Thuys trad Marlinda op. In 2016 kwam Fjesta Loco spelen op het plein tijdens de 30ste editie van de Mariaburgse feesten en in 2018 speelde Snow on the Roof er op zondagnamiddag. Gemeenschappelijke noemer is Chris De Winter (afkomstig uit Ekeren), leerling dwarsfluit aan de muziekacademie te Ekeren, respectievelijk elektrische gitaar of basgitaar in voornoemde groepjes.

Snow on the Roof is een coverband, met een repertoire van “the early years of Rock ’n’ Roll”, gebracht met akoestische gitaar, elektrische gitaar, bas en 3-stemmige zang door Leo Jacobs, Bart Vereecke en Chris De Winter.

Qua stijl is het Southern Folk & Country Rock te noemen. Het is een aangenaam, in het oor liggend, repertoire …  dat uiteraard ambiance brengt.

 

Kaarten in voorverkoop kan je verkrijgen aan 10 €.  Aan de kassa betaal je 12 €.  Je kaarten bestel je via mail naar info@mariaburg.be.  Je krijgen dat het rekeningnummer door waarop je kan betalen.  Je reservatie ligt vast na ontvangst van de centen.