Singer-songwriter Jill in het wijkcentrum, zaterdag 4 november 20.00 U

Eind september 2016 kon op de Mariaburgse feesten genoten worden van een wervelend concert van Fjesta Loco. Eén van de zangeressen – Jill – zette toen mee het plein in vuur en vlam.

Het gepande concert in het Wijkcentrum op 4 maart 2017 was door onvoorziene omstandigheden helaas afgelast. Maar de Nederlandstalige singer-songwriter Jill die zichzelf begeleidt op gitaar, komt nu toch!

Haar liederen zijn heerlijke combinaties van muziek en poëzie die uitnodigen om dieper te kijken en te voelen. Met haar vertellingen neemt ze je moeiteloos mee in haar gevoelswereld die plots ook de jouwe blijkt te zijn. Anderzijds durft ze zichzelf én het publiek op te zadelen met een aantal prangende vragen, waardoor ze de luisteraar diep weet te raken. Ze belichaamt elk woord heel authentiek en net daarom blijft niemand onberoerd bij haar stem die een verlengstuk is van haar ziel, haar waarden maar vooral haar pure zijn.

Voor haar debuut-cd “Het Gevoel” (najaar 2016) werkte ze samen met de getalenteerde Dirk Schreurs die vele jaren Dimitri Van Toren heeft begeleid en Jill laat horen wat ze allemaal in haar mars heeft. Aan elk gevoel weet ze uitdrukking te geven, van diepe ontroering tot het uitbundig vieren van het leven! Het talent van tekstschrijven, gitaar spelen én zingen is duidelijk via de genen doorgegeven.

Kortom is het dus gewoon uitstel en geen afstel en zeker een niet te missen intiem concert. Zaterdagavond 4 november 2017 komt Jill toch naar het Wijkcentrum Mariaburg, Van de Weyngaertplein 38, 2180 Ekeren. De voorstelling start te 20 uur, de deuren zijn open vanaf 19.30 uur.

Kaarten kunnen verkregen worden via mailtje naar steven@skynet.be met vermelding aantal kaarten, naam en adres. De reservatie is definitief na storting van € 8 per kaart op rekening BE 90 9790 8045 4532 van Wijkwerking Mariaburg VZW