Terug zondagmatinée in Wijkcentrum Mariaburg

Extra ochtendprogramma van Café Chantant met Hans Primusz in het Wijkcentrum Mariaburg

Op drie dagen tijd waren alle kaarten uitverkocht voor 'Café Chantant', georganiseerd door Dans- en Turnkring Antverpia vzw in samenwerking met Wijkwerking Mariaburg vzw.
Hans Primusz wil om 14.30 uur met begeleiding van zijn piano het aanwezige publiek mooie liedjes, evergreens zowel als volksmelodieën, laten zingen.
Deze vermaarde dirigent, inwoner van de Van de Weyngaertlei in Sint-Mariaburg, was zowel in 2016 als in 2017 samen met zijn zus Hannelore te gast in het Wijkcentrum aan het Van de Weyngaertplein 38. Met 'Vergeten Geluk' en 'Franse chansons' brachten ze twee liedjesprogramma's die een uitverkochte zaal bijzonder bevielen. Inmiddels is Hans Primusz zo populair, dat het programma van zondagmiddag 2 december in een minimum van tijd uitverkocht was. De voorbije jaren dirigeerde hij koren die samen met K's Choice en Bart Peeters in de Singel onvergetelijke uitvoeringen brachten. Ook zaterdag 8 december zal hij op het Operaplein in Antwerpen 600 koorzangers dirigeren die samen met K's Choice (Sara en Gert Bettens) de Winter van Antwerpen zullen inzingen. Sint-Mariaburg heeft de eer één week voordien deze bevlogen musicus in eigen midden aan het werk te zien.
Het bestuur van Dans- en Turnkring Antverpia vzw en Wijkwerking Mariaburg vzw hebben beslist om zondagvoormiddag om 10.30 uur nog een extra voorstelling te brengen van 'Café Chantant'. De plaatsen zijn beperkt. Daarom is het aanbevolen onmiddellijk kaarten te bestellen tegen 15 euro (1 consumptie inbegrepen) bij kristin.vanin@telenet.be of bij bestuursleden van Dans- en Turnkring Antverpia.