Bob, Frank & Zussen

Op 26 februari 2022 ontvangen we Bob, Frank & Zussen in het wijkcentrum voor alweer een spetterend optreden.

Biografie

Onlangs bracht Bob, Frank & Zussen een zesde CD uit ‘I’ vo’ bene’, die lovende recensies kreeg in de Vlaamse en Franstalige folkpers.  Deze muziekgroep met de opvallende naam neemt een aparte plaats in de Vlaamse folkwereld in. Op een speelse en eigentijdse manier wordt oude muziek tot leven gebracht. De kern van de oude muzieknotatie wordt ingekleed met een hedendaagse klankkleur op eigentijdse instrumenten om tot een eigen boeiende muziekinterpretatie te komen. Zo wordt oude muziek toegankelijk voor een modern publiek. Het inspireert hen ook tot het schrijven van eigen composities die ons terugbrengen bij de folk. Dit is het bewijs van de tijdloosheid en de universaliteit van de muziektaal. Een uitgebreid akoestisch instrumentarium zorgt voor veel afwisseling. Tijdens concerten wordt elk nummer geplaatst in een historisch en vaak anekdotisch kader. Zo blijft elk optreden boeien door de frisheid en de variatie in het repertoire.

Praktisch

  • Datum: 26 februari 2022
  • Uur: 19u-22u

Let op! Dit is een covid-safe evenement. Zorg ervoor dat je over een geldig certificaat beschikt. De toegang zal worden geweigerd aan wie geen geldig covid-certificaat kan voorleggen. Reeds aangekochte tickets worden niet terugbetaald.

Tickets

Tickets voor dit optreden zijn zowel in voorverkoop als aan de kassa te verkrijgen. Let wel op: vol=vol. Wil je zeker zijn van een plaats, reserveer dan online!

  • Voorverkoop: €12
  • Aan de kassa: €15

Sponsors