Vrijdag 28 september 2018 (20:00 - 23:00)

Quiz

Houd de media in de gaten en schaaf je algemene kennis nog wat bij met een encyclopedie, want de enige echte Mariaburg quiz komt er weer aan! Een quiz waar deelnemen belangrijker is dan winnen en waar sfeer en gezelligheid centraal staat.

Met een zeer gevarieerd vragenpakket, samengesteld door niemand minder dan Tom De Rydt, richt deze quiz zich op een breed publiek. Ervaren of beginner, jong of oud? Iedereen is zeer welkom!

Dit jaar zullen sommige vragen muzikaal ondersteund worden door Kathy en Flor. Een streling voor het oor en uiteraard een zeer leuke extra voor deze 32ste editie.

Zoals elk jaar gaat de quiz door in Elcks Thuys. We gaan van start om 20u en het einde is voorzien om 23u. Elke ploeg mag maximum uit 6 personen bestaan, zo kunnen we er 30 plaats geven, tijdig inschrijven is dus de boodschap.

Dit doe je via mail: quiz@mariaburg.be.  Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 EURO,  je kan dit storten op de rekening van de VZW Wijkwerking Mariaburg met nummer BE14 9731 4041 2483 met vermelding “QUIZ Mariaburgse feesten”.

Veel quizplezier gewenst!

Kathy en Flor

Flor Van Damme en Kathy Rebeck, beiden 17 jaar, leerden elkaar kennen in het jeugdkoor van de muziekacademie van Ekeren. Ze werden algauw goede vrienden. Flor is van oorsprong een violist en Kathy een klassiek gitariste. Een jaar later belandden ze samen in de zangles. Onder leiding van Sander De Winne en Livia Michiels leerden ze hier heel veel bij. Op 5 en 6 mei traden ze op voor de musical Sunjata, georganiseerd voor het 75-jarig bestaan van de academie. Met meer dan 800 aanwezigen gaat het hier dus niet om een klein gebeuren. Ook tijdens het Schriekfestival gaven ze het beste van zichzelf met hun bandje.

Dit muzikale duo zingt niet alleen tweestemmig, maar begeleidt zichzelf ook op de gitaar, ukelele en piano. De moeite waard!

Voor de Mariaburg Quiz maken Kathy en Flor graag tijd vrij om de muziekrondes te verzorgen. Eén ding is zeker, de aanwezigen van dit jaar zullen aanstormend talent aan het werk zien!