De Mariaburgse feesten

31e Mariaburgse feesten 22-23-24 september

Wij zijn in volle voorbereiding voor de feesten van 2017.  De programmatie krijgt vorm, het materiaal is besteld, sponsoring loopt binnen, subsidies zijn aangevraagd, ….  Met onze trouwe ploeg krijgt het geheel opnieuw vorm.

We kunnen al wat tipjes van de sluier oplichten.  Dankzij een reeks sponsors die later bekend zullen gemaakt worden, zal de overkapping er opnieuw staan.  Zo zal zelfs bij slecht weer de zaterdagavond en de zondag nog prima kunnen verlopen.  Bij deze weten jullie ook dat de zaterdag terug zal georganiseerd worden.  Na het succes van vorig jaar en dankzij de samenwerking met scouts Mariaburg kunnen jullie die avond genieten van leuke optredens en de unieke Mariaburgse sfeer.  Babysit hoeft geen probleem te geven want zelfs hiervoor is via unieke kinderanimatie gezorgd.

Stap voor stap zullen jullie via deze site, de facebookpagina wijkwerking Mariaburg en het krantje begin september geïnformeerd worden over de editie 2017.  Als je op de site naar de dagen gaat krijg je nu al heel wat info.

Tot na de zomer,

het organisatieteam.

 

 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met: