Eten en drinken

Ontbijt en extra eetmogelijkheden op de feesten

Tijdens de Mariaburgse Feesten wordt u een hele dag culinair verwend. We starten ’s ochtends met een lekker ontbijt dat muzikaal wordt opgeluisterd door Birds on a Wire.
Een groot ontbijt bestaat uit 2 pistolets, een croissant, koffie of thee, spek en ei, yoghurt met fruit, fruitsap, boter, kaas en confituur en kost € 9.
Een kinderontbijt is een chocoladebroodje, 1 pistolet, confituur, een sneetje kaas en fruitsap en kost € 5.
Als u wilt komen ontbijten stuurt u een mailtje naar „ aan.tafel@telenet.be” waarin u duidelijk uw naam vermeldt en hoeveel grote of kinderontbijten u wenst.
Een broodje spek en ei is vrij te verkrijgen zolang de voorraad strekt. Vanaf ’s middags kan u op verschillende plekken genieten van een afwisselend aanbod aan zoete en hartige snacks. Op het plein staat een frituurwagen waar u een frietje kan bestellen met een bijhorend frituurhapje. Jean-sur-Mer bakt fishburgers en kibbeling, er komt een pizzabakker en natuurlijk zijn de „Mariaburgers” ook weer van de partij. Naast de kerk worden de kinderen verwend met verse pannenkoeken. In de tuin van het wijkcentrum (de vroegere bib) kan u genieten van een echte Brusselse wafel met een lekkere tas koffie. Wacht niet te lang, want op = op.
Dit jaar kan je ook op zaterdagavond iets komen eten. Tussen 19 en 21 u worden er verse frietjes gebakken met een portie stoofvlees. Daarna kan u een dansje wagen op de dansvloer.